Černé duše
  • Čas: 45 minut
  • Složitost: lehké

Černé duše

Husarské knoflíky II.
  • Čas: cca. 1,5 hod
  • Složitost: střední

Husarské knoflíky II.

Máslo a cukr ušleháme do pěny. Postupně vmícháme vejce a po částech přidáváme oříšky, mouku, kůru a šťávu a nakonec i skořici.

Biskupské čepičky
  • Čas: 2 hod

Biskupské čepičky

Z mouky, 2 žloutků, soli, moučkového cukru a másla uhněteme těsto, přikryjeme a dáme vychladit.

Myslivecké knoflíky
  • Složitost: střední

Myslivecké knoflíky

Ze surovin zpracujeme těsto a necháme jej v lednici alespoň hodinu odležet (ideální je připravit si těsto den předem.

Tradiční trhanec
  • Čas: 30 minut
  • Složitost: lehké

Tradiční trhanec

Celkem rychlá příprava dobrého moučníku. Kombinace těsta, cukru, jablek a ořechů je zárukou výborné chuti.

Ořechové košíčky
  • Složitost: střední

Ořechové košíčky

Větší kus cukroví výborné chuti. Je náročnější na přípravu i uchovávání.

Išlské dortíčky
  • Složitost: lehké

Išlské dortíčky

Na přípravu sice pracnější cukroví, ale svým vzhledem a především svou vynikající chutí ta práce stojí za to.

Linecké cukroví
  • Složitost: lehké

Linecké cukroví

Velmi oblíbené klasické jemné vánoční cukroví, které se peče snad v každé domácnosti.

Vanilkové rohlíčky
  • Složitost: lehké

Vanilkové rohlíčky

Vanilkové rohlíčky, které se v ústech jen rozplývají. Nesmí chybět ani na vašem vánočním stole.

Pracny
  • Složitost: lehké

Pracny

Výborné cukroví, které se vyznačuje vůní hřebíčku, kakaa a skořice.

[12  >>  

SLAVÍME
Připravte svým dětem nezapomenutélnou narozeninovou party...

LÉČÍME
Jak bez doktora na jednodušší nemoci a nachlazení?

 

 

RADÍME
Jak na skvrnu od vína? A jak se zbavit mravenců? Polévka přesolená?

 

 

CESTUJEME
Tipy a rady na cesty služební, za odpočinkem i poznáním.